miercuri, 7 aprilie 2010

Mare Bal în Familia Kolping Oituz


Luni, 5 aprilie, a doua zi de Paște, a fost organizat Balul familiilor Kolping Oituz.

Deja este la a II-a ediție așa că experiența și-a spus cuvântul.

Balul a fost organizat în parteneriat cu Parohia Oituz, Primăria Oituz, precum și alți sponsori din localitate și din Onești.

Au participat 68 familii, mai mult cu 18 familii față de precedentul bal din 14 februarie.

Dans, prăjituri, muzică retro, obișnuita tombolă, licitație dar și multe planuri de viitor.

Astfel, împreună cu familiile s-a hotărât organizarea unei zile a familiei din Oituz pentru sfârșitul lunii august în care să se desfășoare mai multe activități dedicate familiilor.

S-a mai hotărât alcătuirea unei echipe organizatorice formată din adulți, pentru buna desfășurare a acestui mare eveniment.

Fondurile strânse de la balul de luni vor fi folosite pentru activitățile Familiei Kolping Oituz.

Noi credem că acum avem premisele dezvoltării laturii de adulți a Familiei Kolping din localitate ceea ce ne bucură nespus de mult.

Multe mulțumiri membrilor Kolping din Oituz pentru mobilizare, încredere și disponibilitate, Parohiei pentru sprijin, Primăriei pentru parteneriat, sponsorilor pentru toate ofertele lor precum și familiilor din Oituz pentru participare, deschidere și fidelitate.

P.S. Un sfat din partea Familiei Kolping Oituz: Încercați și voi în comunitățile voastre o astfel de inițiativă pentru că are un impact extraordinar pentru comunitate și este o experiență frumoasă pentru voi ca și organizatori plus că nu trebuie neglijată strângerea de fonduri care ne ajută foarte mult în munca noastră.



Niciun comentariu: