vineri, 10 octombrie 2008

Teatru social

În cadrul proiectului “Vino să iei atiTUdine” realizat de Asociaţia Kolping Moldova în parteneriat cu ANSIT România (Agenţia Naţională de Sprijinire a Iniţiativelor Tinerilor), a avut loc în data de 22 septembrie încă un spectacol de teatru social dedicat tinerilor din Bacău.

Spectacolul s-a desfăşurat în parohia “Sf. Cruce” din Bacău în prezenţa a 100 de spectatori.

Teatrul social este o metodă de intervenţie prin teatru, venită în sprijinul persoanelor opresate pe considerente de situaţie materială, religie, sex, etc.

Spectatorii prezenţi au avut posibilitatea să înlocuiască personaje din scenetă şi să gasească soluţii proprii la rezolvarea conflictelor existente.

Actorii principali din această scenetă sunt un grup de tineri entuziaşti din parohie, coordonaţi de Corneliu Bulai reprezentant Kolping Moldova.

Spectacolul face parte dintr-un număr de 15 reprezentaţii la nivelul oraşului Bacău şi se va încheia în 15 octombrie atunci când se finalizează acest proiect.

Mulţumim ANSIT România, mulţumim Parohiei Romano-Catolice “Sf Cruce” Bacău prin bunavoinţa părintelui vicar Vasile Petrişor, tinerilor actori care au renunţat la un timp din viaţa lor pentru a se dărui unei cauze comune, dar şi spectatorilor care au participat în mod activ la acest spectacol.




Niciun comentariu: