marți, 9 septembrie 2008

Campus “Vara Împreună” Oneşti

Între 1 şi 7 septembrie în parohia “Sfinţii Apostoli Petru şi Paul” din Oneşti s-a desfăşurat campusul pentru copii având deviza “Bucuria copiilor bucuria noastră”.

Asociaţia Kolping Moldova a primit invitaţia de a coordona organizarea acestui campus împreună cu tinerii de la Acţiunea Catolică Oneşti.

A fost o saptamână grea dar bucuria de pe chipul copiilor participanţi compensa şi elimina orice greutate.

Sufletul acestei actiuni a fost părintele vicar Burcă Cristian alături de Corneliu Bulai din partea Asociaţiei Kolping Moldova.

Jocuri, concursuri, ateliere de actorie, desene pe piatră, modă, confecţionat brăţări, dansuri, dar şi momente de discuţii în grupuri despre temele pentru cateheză (câte o pildă în fiecare zi).

Campusul s-a încheiat cu un spectacol incendiar în sala din casa tineretului duminică, 7 septembrie.

Reuşita acestui campus a lansat invitaţia ca în fiecare sâmbătă, pe lângă orele de cateheză să existe şi un mini campus, antrenând astfel copiii şi tinerii într-o acţiune necesară, frumoasă şi nu fără ecou pe termen lung pentru întreaga comunitate.

Felicitări tinerilor animatori care au sacrificat din timpul lor pentru a oferi un moment de bucurie copiilor din această comunitate.

Recompensa lor va fi o tabără de 3 zile între 10-13 septembrie la casa Kolping din Ploscuţeni.

Bravo!

Niciun comentariu: