vineri, 10 octombrie 2008

Steagul Drumeţiei pentru pace Kolping Europa prezent în Dieceza de Iaşi

În fiecare an, adunând până acum 42 la numar în ţările europene, se desfăşoară o drumeţie pentru pace coordonată de către Organizaţia Kolping Europa.

Anul viitor această acţiune se va desfăşura în România, mai exact la Braşov, în perioada 27-29 august 2009.

Se aşteaptă prezenţa a peste 200 de persoane din multe ţări europene, adaugându-se alte sute de persoane din România, fiind ţara gazdă. Steagul drumeţiei pentru pace este deja prezent în România unde va face un tur al familiilor Kolping ajungând, în final, la Braşov unde se va desfăşura marele eveniment.

Avem onoarea ca acest tur să înceapă cu dieceza noastră unde va fi prezent până pe data de 23 noiembrie în parohiile în care există Familii Kolping şi anume: Bacău, Ploscuţeni, Faraoani, Frumoasa, Cleja şi Ştefan cel Mare.

Steagul Drumeţiei pentru pace este însoţit de o declaraţie care va fi citită în cadrul familiilor Kolping, aducând cu el un mesaj de pace, de toleranţă şi de iubire într-o lume continuu încercată de conflicte.

Cei care doresc să cunoască mai multe despre acestă drumeţie şi poate chiar să participe la ea, pot contacta Asociaţia Kolping Moldova la adresa de mail: officemoldova@kolping.ro sau la numărul de telefon: 0234588830

Niciun comentariu: