luni, 27 octombrie 2008

Steagul Drumeţiei pentru pace Kolping Europa a poposit în parohia Cleja

Atunci când Isus i-a trimis pe cei 72 de discipoli ai Lui în acele localităţi în care dorea sa meargă, le-a spus: ”În orice casă veţi intra, să ziceţi întâi: Pacea să fie peste casa aceasta” (Luca 10,5).

Duminică, 26 octombrie, în cadrul Sfintei Liturghii a comunităţii din Cleja, a fost prezent Steagul drumeţiei pentru pace Kolping Europa.

Acest steag a fost înmânat de tinerii din Familia Kolping Faraoani, gazda de săptămâna trecută, tinerilor din Familia Kolping Cleja, alături de îndemnul la pace, toleranţă şi reconciliere.

A fost un moment deosebit, în care, împreună cu părintele paroh şi toţi credincioşii, am înălţat lui Dumnezeu o rugăciune pentru pace, o pace poate mai necesară ca oricând, în toate nuanţele ei.

Steagul păcii trebuie să ajungă anul viitor, împreună cu propria “istorie”- o istorie a locurilor parcurse şi călăuzit de vibraţia cântecelor şi a rugăciunilor - la Drumeţia Internatională pentru Pace din Braşov unde între 27-30 august 2009 Organizaţia Kolping România va fi gazdă de onoare.


Corneliu Bulai - Kolping Moldova




Niciun comentariu: