luni, 21 septembrie 2009

Adunare generală în Familia Kolping Cleja


Vineri, 18 septembrie 2009, a avut loc în Familia Kolping din Cleja, Adunarea generală. La acest eveniment au participat membrii Kolping din comunitate dar și invitați: Președintele interimar Kolping Moldova, Corneliu Bulai, părintele paroh Iosif Demeter, părintele vicar Sergiu-Doru Stoica, primarul localității dar și alți invitați.

A fost o întâlnire care a avut ca scop reevaluarea poziției Familiei Kolping în comunitatea din Cleja, determinarea relației Familiei Kolping cu partenerii locali dar și alegerea unui nou președinte și a unui vicepreședinte.

S-a discutat aprins, dezamorsând în special tensiunile acumulate în relația cu parohia, dar important este că s-au spus lucrurilor pe nume și s-a convenit ca relația dintre Parohie și Familia Kolping să fie una de parteneriat bazată pe mai multă comunicare.

Apoi s-a trecut la alegerea noului președinte. A existat o singură candidatură care a fost și confirmată democratic in persoana Ștefaniei Ciuraru.

Vicepreședinte a fost ales Alexandru Jitaru.

Felicitări Familiei Kolping pentru organizarea acestui eveniment, iar noi le urăm curaj, entuziasm și perseverenșță, spunându-le că nu va fi ușor niciodată în încercarea de a produce schimbări și declanșa impulsuri într-o comunitate, mai ales la noi în Moldova.

Dar oare pentru Fericitul Adolf Kolping a fost ușor?






Un comentariu:

Unknown spunea...

MULTUMIRI LUI CORNEL SI D.LUI PRIMAR JOCA ION PENTRU PARTICIPARE SI SPRIJIN!! Cat pt fam Kolping Cleja.... wow :> ma bucur de finalitatea lucrurilor....ca ati reusit sa obtineti ceva din partea membrilor ``cooperanti``desi nush daca e chiar asa cum scrie.....oricum eu sper ca e de bine pt ca va stiu ..si sigur ati fost tari pe pozitii la discutii dar sper ca si subtili astfel incat sa nu iasa chiar cu ``foc`` ;)) TAKE CARE :X J.