miercuri, 18 februarie 2009

Valentine`s Day


Aşa cum ştim cu toţii, ziua de Sf. Valentin este dedicată tuturor îndrăgostiţilor. Pentru a nu trece această zi neobservată, tinerii din Familia Kolping au organizat o mică petrecere pentru toate perechile dornice de distracţie şi nu numai. Au fost invitaţi toţi cei care au dorit să mai scape de grijile de acasă şi să iasă la un moment de relaxare. Această petrecere a avut loc duminică 15 februarie 2009, începând cu orele 18°°, la oratoriul Sf. Cruce din localitate.

Pentru a da mai mult gust distracţiei, fetele Kolping şi-au dovedit îndemânarea prin coacerea diferitelor prajituri şi fursecuri, pentru servirea tuturor petrecăreţilor, pe lângă vinul fiert, care a fost mai mult decât binevenit datorită vremii care a fost mai încăpâţînată şi a adus temperaturi sub 0° C. La acest moment de destindere au participat aprox. 40 de tineri şi adulţi care nu s-au ferit de ringul de dans, dar nici de ocaziile de socializare care au existat la orice pas. Pentru a da un plus distracţiei, au existat 6 probe la care au avut voie să participe doar perechi. Aceste probe au constat în cultură generală (cu întrebări despre Sf. Valentin), diferite dansuri de pereche (populară, rock`n roll, latino, tango şi vals), pantomimă, ghicitul partenerului (legat la ochi), dar şi un dans tribal în jurul scaunelor şi o probă în care au avut câte un picior legat unul de celălat pentru a putea dovedi că pot păşi împreună prin viaţă. La aceste probe au participat doar 6 perechi, deoarece la petrecere au fost mai multe fete, băieţii fiind mai scumpi la vedere. Fiecare pereche a câştigat câte o probă, fiind supravegheaţi de un juriu format din pr. vicar Faraoanu Adrian, d-na Angela Duma – funcţionar la primăria Faraoani şi preşedintele KF Benchea Daniel.

După ce toţi petrecăreţii au putut să se amuze la probele parcurse de cele 6 perechi, seara s-a încheiat cu zâmbetul pe buze. Sperăm ca până data viitoare toată lumea să se iubească mult.

Benchea Daniel - preşedinte Familia Kolping Faraoani





Niciun comentariu: