luni, 15 februarie 2010

Ziua Îndrăgostiţilor în Familia Kolping Faraoani


În seara zilei de 13 februarie, la oratoriul “Sf. Cruce” din Faraoani, s-a organizat o petrecere cu ocazia serbării “Zilei Îndrăgostiţilor”. Au participat aprox. 30 de tineri plini de dorinţă de distracţie. În cadrul acestei seri minunate a avut loc un concurs format din 4 probe la care au avut voie să participe doar perechi formate dintr-o fată şi un băiat. Aceste probe au constat în: îndemănarea în curăţarea unui cartof de către fete şi flotări pentru băieţi, karaoke în duet, dans. Au participat următoarele 6 perechi: Sandu & Bianca, Mişu & Ioana, Luci & Roxana, Cosmin & Simona, Adrian & Cecilia, Ciprian & Adriana. La aceste probe s-au acordat note de la 1 la 6 de către membrii juriului format din Mariana Ciuraru (vicepreşedinte AC Faraoani) şi Daniel Benchea (preşedinte Kolping Faraoani). În final titlul de “Ms. & Mr. Îndrăgostit” a fost desemnat cuplului format din Sandu & Bianca, primind şi o sticlă de şampanie. Pe lângă faptul ca am sărbătorit ziua îndrăgostiţilor, această petrecere a fost una cu dublu rol, al doilea fiind faptul că intrăm în post şi o perioadă de 40 de zile nu vom mai avea voie să ne distrăm. Seara a continuat cu dans şi voie bună, tinerii plecând mulţumiţi şi foarte obosiţi spre case.

Această seară de neuitat a fost organizată de către membrii Familiei Kolping Faraoani în colaborare cu membrii din Acţiunea Catolică “Sf. Iosif” Faraoani.

Mulţumim parohiei pentru spaţiul pus la dispoziţie. Multumim şi tinerilor care au făcut ca seara să fie una de amploare. Până la următoarea “Valentine`s day” urăm tuturor îndrăgostiţilor: “IUBIŢI-VĂ MULT!” şi fiţi alături unul de celălalt.

Benchea Daniel – Preşedinte Familia Kolping Faraoani


Niciun comentariu: