miercuri, 17 iunie 2009

Consiliul Director Kolping Moldova – FK Faraoani, 13 iunie 2009

Conform programului stabilit şi votat pentru 2009, pe data de 13 iunie, s-a desfăşurat în Familia Kolping Faraoani, Consiliul Director Kolping Moldova.

Ordinea de zi a întâlnirii a fost:
Aprobarea protocolului de la ultima şedinţă de consiliu
Prezentare financiară KM
Prezentare activităţi KM
Schimbarea adresei oficiale
Festivalul Kolping Moldova
Informări de la nivel Kolping România
Lansare concurs steag Kolping Moldova
Informări din familiile Kolping Diverse
Ca decizii importante, putem menţiona schimbarea sediului Kolping Moldova în Oituz, din motive economice.

A fost făcută şi o invitaţie familiilor pentru Festivalul Kolping Moldova care va avea loc pe 10-12 iulie în Familia Kolping Valea Seacă. Astfel, sunt invitaţi câte 7 tineri şi 2 familii din fiecare comunitate. Taxa de participare este de 30 lei pentru un tânăr şi 70 lei pentru o familie. Aşteptăm înscrieri la biroul Kolping Moldova.

Am mai lansat invitaţia Familiilor de a participa la concursul pentru Steagul Kolping Moldova (detalii găsiţi la preşedintele din fiecare comunitate).

Reamintim faptul că anul acesta în octombrie, Consiliul Director Kolping România se va desfăşura în Moldova, şi anul viitor, Adunarea Generală Kolping România se va desfăşura tot în Moldova, motiv de bucurie dar şi de responsabilitate.

Una din ideile lansate în cadrul consiliului a fost dorinţa de a aduce în rândul comunităţilor Kolping, activităţi cu familii şi cooptarea de familii (mamă, tată, copii).

Mulţumim familiilor participante la acest consiliu, şi vă dorim spor în activităţile voastre.

Vă salută cu drag, Echipa Kolping Moldova








Niciun comentariu: